Vízszerelés és más érdekességek

Eljegyzési gyűrűk, karikagyűrű, gyémánt

Eljegyzési gyűrűk, karikagyűrű, gyémánt

Eljegyzési gyűrű, karikagyűrű, gyémánt gyűrű

2018. április 10. - eljegyzési gyűrűk
  1. A három köves gyűrű,

 

Eddig is nagyon népszerű volt a három darab kővel diszített verzió, Harry Herceg egy ilyen eljegyzési gyűrűt húzott fel Meghan Markle ujjára, így nem lehet kérdés, hogy 2018-ban mekkora teret fog nyerni. Ez a gyűrű azért is lehet nagyszerű választás, mert sokféleképpen alakítható, kövek csiszolását tekintve lehet eltérő vagy ugyanaz, sőt a méretekkel lehet játszani. Ha a pasi egy ilyen gyűrűvel lep meg, akkor megfogtad az Isten lábát!

  1. Sárga gyémánt karika gyűrű

Ékszerszakértők elmondása szerint egyre nagyobb népszerűségnek örvend a vásárlók körében a sárga gyémánt karikagyűrű, hiszen nagyon egyedi és különleges darab. Igazi hercegnőnek fogod magad érezni ha a pasid ilyen darabot húz az ujjadra, hisz ehhez a színhez nehezebb hozzájutni mint a fehér gyémántgyűrűhöz. Így értékesebb is. A hollywoodi hírességek legnagyobb kedvence ez, Nicki Minaj és Heidi Klum is ilyet visel.  

  1. Rozéarany kő

A rozéarany mint eljegyzési gyűrű már az ékszerboltokban is nagyon kelendő darab lett. A szakértők elmondása szerint, egyre többen választanak ilyen árnyalatú eljegyzési gyűrűt. Hayden Panettiere vagy Leighton Meester ujján is megcsodálhattál már ilyen darabokat. Még nagyobb pozitívum, hogy nem csak gyönyörű de tökéletes kiegészítő lehet egy csajos szettnek.

Hogyan tudjuk meg a megfelelő gyűrűméretet lebukás nélkül? Mutatunk rá 5 tippet!

Gyűrű választásánál a tökéletes megtalálása mellett a gyűrűméret megfelelő kiválasztása lehet az egyik legnehezebb feladat és legnagyobb kíhívás a férfiak számára. Ugyanis a legkisebb gyanú felütése nélkül kell megtudnia szerelmünk ujjméretét.

Léteznek megmosolyogtató storyk, miszerint a leendő férj szerelme kezét a legkisebb gyűrűvel kérte meg. Ez nem a gyémánt gyűrű volt. Még a kisujjra is kicsinek bizonyult volna. Amikor a leendő mennyasszony utánajárt, vajon hogy sikerült ez kivitelezni, rájött, hogy a kedvese az ékszerdobozból egy karikafülbevalót csent el, mert arra gondolt, az a gyűrű.

A fenti történet egy kedves ügyféllel történt meg, és hogy veletek ilyen ne forduljon elő, adunk némi segítséget. Ezt a cikket Nektek találtuk ki!

Sokszor előfordult, hogy a két kézen azonos ujjméretek méretei is eltérőek, jobbkezesek esetében általában a jobb kéz ujjai, a balosok esetében a bal kéz ujjai az erősebbek. Ez akkor lehet szembetűnő probléma, amikor a nagy napon a gyűrű, bal kézről a jobb kézre kerül. így első körben ez a legnehezebb a lánykérésben.

 

eljegyzési gyűrűk

kisteherautó bérlés és vízvezeték szerelő, szeletelt tégla, goose down pillows, szőnyegtisztítás, autófólia, tégla, chiptuning, alte ziegel

kisteherautó bérlés és vízvezeték szerelő, szeletelt tégla, goose down pillows, szőnyegtisztítás, autófólia, tégla, chiptuning, alte ziegel

kisteherautó bérlés és vízvezeték szerelő szeletelt tégla goose down pillows autófólia szőnyegtisztítás felsőfokon autófóliázás tégla, goose down pillows digitalismarketing chiptuning alte ziegel kisteherautó bérlés és vízvezeték szerelő, szeletelt tégla, goose down pillows, szőnyegtisztítás, autófólia, tégla, chiptuning, alte ziegel

A bejegyzés trackback címe:

https://eljegyzesigyuruk.blog.hu/api/trackback/id/tr9113822376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Vízszerelés és gázszerelés, Soham yoga, téli gumi és motorolaj, menedzserszűrés és üzemorvosi vizsgálat, csomagküldés, ielts exam felkészítő:

Vízszerelés és gázszerelés, Soham yoga, téli gumi és motorolaj, menedzserszűrés és üzemorvosi vizsgálat, csomagküldés, ielts exam felkészítő

fűtésszerelés, gázszerelés és vízszerelés yoga téli gumi, motorolaj

ielts felkészítő chip tuning üzemorvosi vizsgálat, menedzser szűrés

Szájsebészet, Fogorvos Székesfehérvár csomagküldés, költöztetés ausztriába ielts examVízszerelés és gázszerelés, Soham yoga, téli gumi és motorolaj, menedzserszűrés és üzemorvosi vizsgálat, csomagküldés, ielts exam felkészítő